Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΞΕΦΤΙΛΑ...Εκλεισαν την Εθνικη οδο καμμια τριανταρια "καημενοι" και τους ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ να τον ανοιξουν ! ! !

 Μια χούφτα λαθρομετανάστες διέκοψαν την κυκλοφορία στις Θερμοπύλες...

Αν ηταν Ελληνες το χημικο θα επεφτε αλυπητα και τα γκλοπ θα ανεβοκατεβαιναν...


Στη σκιά του αγάλματος του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες λοιπον, εκεί όπου επιχείρησε να ανακόψει τις ορδές του Ξέρξη από την Ασία, λαθρομετανάστες από το hot spot της περιοχής διέκοψαν τη Δευτέρατο πρωί την κυκλοφορία στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Περίπου 30 λαθρομεταναστες βγήκαν στο οδόστρωμα, σταμάτησαν τα αυτοκίνητα και πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία για τις συνθήκες διαβίωσης και την καθυστέρηση στα αιτήματα ασύλου που έχουν καταθέσει. 

Μάλιστα, με την καθοδήγηση αλληλέγγυων, έδωσαν σε παιδάκια να κρατήσουν πανό που ανέγραφαν «Θέλουμε τα δικαιώματά μας»! 

Οι λαθρομετανάστες απαιτούσαν να συνομιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να λάβουν διαβεβαιώσεις ότι θα υλοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Οι αστυνομικοί που επόπτευαν την συγκέντρωση προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους κι έτσι ύστερα από διαβουλεύσεις οι αλλοδαποί πείστηκαν να ανοίξουν τον δρόμο και να επιστρέψουν στη δομή.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.