Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ İDLİB ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ! ! !

Απο την μια τους πουλανε S400 και απ την αλη τους βομβαρδιζουν....
Ποιος δουλευει ποιον δεν εχω καταλαβει ακομη...
Θα δειξει ο χρονος...

Προφανώς οι Ρώσοι κατάλαβαν ότι με την εκεχειρία που έχει συμφωνηθεί με την Τουρκία για την Συρία οι Ισλαμιστές και οι Τούρκοι είχαν βρει την ευκαιρία να ενισχύσουν τις θέσεις τους και να ανασυγκροτηθούν για νέο γύρο μαχών και αποφάσισαν να σπάσουν την εκεχειρία.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, από το πρωί, (8/6), ρωσικά βομβαρδιστικά άρχισαν να βομβαρδίζουν τις περιοχές, Movzara Dağı, Şahışbo Dağı, Deyr Sünbül, Movzara Fatatra και Fattire στον ισλαμικό θύλακα του İldib, προκαλώντας σοβαρές απώλειες στους φιλοτουρκικούς ισλαμιστές ακόμα και σε καθαρά τουρκικές θέσεις.

Η Άγκυρα καταγγέλλει την ρωσική πλευρά ότι παραβίασε την εκεχειρία που είχε συμφωνηθεί στην τελευταία συνάντηση του Ερντογάν με τον Πούτιν στην Μόσχα πριν από δυο μήνες.
Στην περίπτωση αυτή ο…«γάιδαρος λέει τον πετεινό κεφάλα»!









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.