Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Συγκλονίζει το σκίτσο μαθήτριας Γυμνασίου για την τραγωδία στο Μάτι <ΦΩΤΟ>





Έχουν περάσει 10 μήνες από την ημέρα που εκδηλώθηκε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, οδηγώντας στον θάνατο 102 συνανθρώπους μας και αφήνοντας χαραγμένες στις ψυχές και τη μνήμη των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν εικόνες φρίκης.
Η μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, Σοφία Αποστολίδου δημιούργησε ένα συγκλονιστικό έργο, που αποτυπώνει την τραγωδία.

Το ονόμασε «Φωτιά στο Μάτι» και έχει γίνει ήδη viral, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.
Στο έργο αυτό φαίνεται μέσα από ένα δακρυσμένο μάτι να αποτυπώνεται η τραγωδία.
Οι φωτιές να έχουν ζώσει τον ορίζοντα και όλα είναι κατεστραμμένα. «Η μαθήτριά μας Σοφία Αποστολίδου ζωγράφισε το παρακάτω έργο για να το προσφέρουμε ως αναμνηστικό του σχολείου μας, της περιοχής μας και όλων όσων βιώσαμε..

«Φωτιά στο Μάτι», αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook το σχολείο, δημοσιεύοντας το έργο. Δείτε το καθηλωτικό σκίτσο:

Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.