Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ιδρυση, Μουσειου Ερωτικου Προσανατολισμου, θελει να φτιαξει η Νοτοπουλα, αν γινει Δημαρχος Θεσσαλονικης ! ! !

Αν αυτη βγει Δημαρχος εγω θα γινω Αστροναυτης...
Ανοιγει το στομα της και τα τουβλα φευγουν κατα ριπας....
Προσεξτε Θεσσαλονικεις, για να μην κλαιτε μετα....



Τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού της «Θεσσαλονίκη Μαζί» για τον Πολιτισμό, ανακοίνωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την αυριανή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τίτλο: «Ανοικτός διάλογος για τον Πολιτισμό».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα τεθούν σε διαβούλευση οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για τον Πολιτισμό.

H κ. Νοτοπούλου προτείνει μεταξύ άλλων δημιουργία μουσείων και κέντρων διαλόγων, ανάδειξη μνημείων της πόλης, αναδιάρθρωση των δημοτικών μέσων ενημέρωσης, μία σειρά από φεστιβάλ αλλά και αλλαγές στα Δημήτρια για την καλύτερη αξιοποίησης και λειτουργία τους.

Περίοπτη θέση στο πρόγραμμα των μουσείων και των κέντρων διαλόγου, όπου τα χαρακτηρίζει, καταλαμβάνει η ίδρυση «Μουσείου – Κέντρου διαλόγου ερωτικού προσανατολισμού και κοινωνικού φύλου», σε συνεργασία με τις σχετικές συλλογικότητες της πόλης.


πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.