Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

"Mακεδονες"(βιντεο) αποκαλει τους Γυφτοσκοπιανους η Ντορα, που προσπαθει να μαζεψει ψηφαλακια παιζοντας το Πατριωτισσα...

Θελει η Ντοριτσα να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει....
Καθολου δεν νοιαζεται για την Μακεδονια....
Να τελειωσει θελει, το θεμα με το ονομα των Σκοπιων, να μην το φορτωθει η κυβερνηση του Κουλη....


Έκανε «λάθος» η πρώην υπουργός εξωτερικών που είχε δώσει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία»

Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλούσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που έκλεινε την απάντησή της προς τον Νίκο Κοτζιά, έκανε ένα λάθος που μάλλον εύχεται να μπορούσε να πάρει πίσω.

Με την τελευταία της φράση, λίγο έλειψε να πάρει πίσω, όλα όσα είπε προηγουμένως, καθώς αποκάλεσε τους πολίτες της Βορείου Μακεδονίας ως… Μακεδόνες!

«Δεν θέλαμε με κανένα τρόπο να δώσουμε εθνότητα και γλώσσα στους Μακεδόνες» ανέφερε η πρώην υπουργός Εξωτερικών αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σοφή λαϊκή ρήση: «Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει!».
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.