Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αυτες οι Κυρατσες, ειναι ικανες να διοικησουν τα Σωματα Ασφαλειας;

Αυτές που ούτε τα πιάτα του σπιτιού τους δεν είναι ικανές να πλύνουν, διοικούν τα Σώματα Ασφαλειας...
Πόσος ξεπεσμός Θεέ μου....
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΥΡΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ LOUIS VUITTON! 
Έστειλαν στο νοσοκομείο παιδάκια και έπνιξαν στα δακρυγόνα χιλιάδες Έλληνες.....
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ !

Αν υπάρχει έστω ένα αμελητέο ίχνος φιλότιμου σε αυτή την αναρχοαριστερή συμμορία που μας κυβερνάει, οι κυρίες Παπακώστα και Γεροβασίλη πρέπει μέχρι το βράδυ να παραιτηθούν.

Έστειλαν στο νοσοκομείο δεκάδες παιδάκια με αναπνευστικά προβλήματα, ηλικιωμένοι δεν μπορούσαν να ανασάνουν από τα εκατοντάδες καρκινογόνα δακρυγόνα που έριξαν οι αστυνομικοί. Οικογένειες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν από τα κλομπς.

Όλα αυτά όχι σε εχθρούς της Δημόσιας Ασφάλειας αλλά σε Έλληνες. Από την άλλη, στους αλλοδαπούς τους δίνουμε σπίτια, επιδόματα, απαλλαγές, δωρεάν το ένα δωρεάν το άλλο.

Σκοπός των βρωμερών κομμουνιστών είναι να διχαστεί ο λαός και να αλληλοσκοτωθούμε. Το πατριωτικό τσουνάμι πρέπει να παραμείνει ζωντανό και αμείωτο και να στείλει τους αναρχοσυμμορίτες στα λαγούμια τους.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.