Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Την Ανκελα περιμενει να τον σωσει ο βλακας, και πιστευει οτι ειναι ασφαλης!



Η κατάσταση θυμίζει το καλοκαίρι του 2015 όταν είχε κάνει την άλλη τεράστια προδοσία και την κωλοτούμπα με το δημοψήφισμα και την μετατροπή του όχι του ελληνικού λαού σε ναι υπέρ των μνημονίων. Τότε κατάφερε να την σκαπουλάρει αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. 

Γι αυτό και ο φόβος της «κρεμάλας» που τον είχε πιάσει εκείνη την περίοδο, όχι μόνο έχει επανέλθει σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά αυτή τη φορά τρέμει κυριολεκτικά ότι δεν θα τη βγάλει καθαρή και ότι δεν θα γλιτώσει από την οργή του ελληνικού λαού.

Εξάλλου ενώ το 2015 είχε πολλές συμμαχίες, ήταν ακόμη άφθαρτος και μπορούσε να πουλάει το σανό στους ψηφοφόρους, τριάμισι χρόνια αργότερα ισχύουν τα εντελώς αντίθετα…

Η μόνη ελπίδα που έχει «απομείνει» στον κ. Τσίπρα είναι, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, η …Άνγκελα Μέρκελ.

Γι αυτό και βρίσκεται συνέχεια στο τηλέφωνο μαζί της. Υπήρξε και νεότερη επικοινωνία τους, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, μετά το συλλαλητήριο.

Ο …δικός μας τη διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι παρά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων η συμφωνία «θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας» από την ελληνική Βουλή.

«Μην ανησυχείς!» την καθησύχασε ελπίζοντας, από την άλλη πλευρά, ότι θα έχει την «προστασία» της, όπως και ολόκληρου του γερμανικού παράγοντα, στα μεγάλα ζόρια που τον περιμένουν.

Πιστεύει ότι η Μέρκελ θα ασχοληθεί μαζί του και θα τον «σώσει» όταν θα έρθει η ώρα -που δεν θα αργήσει- να δώσει λόγο των πράξεων και των εγκλημάτων του. Ο πνιγμένος όμως από τα μαλλιά του πιάνεται…

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.