Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε Ιστορία περασε στους « 4 » του Australian Open ! ! !

Ασταμάτητος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα αυστραλιανά κορτ !  !   !



Νέος θρίαμβος από τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος προκρίνεται στους «4» του Αυστραλιανού Open και πλέον να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του τουρνουά που θα προκύψει από το ζευγάρι Ναδάλ ή Τιαφό!

Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7-5. Έχασε το δεύτερο σχετικά εύκολα με 4-6 και έκανε μια εκπληκτική επιστροφή εκεί που όλα έδειχναν χαμένα στο τέταρτο σετ το οποίο τελικά πήρε με 6-4.

Στο τελευταίο σετ ο Έλληνας τενίστας με… αέρα νικητή, παρά τη σθεναρή αντίσταση του Αγκουτ Μπαουτίστα, κατάφερε και επικράτησε (έπειτα από ένα αγώνα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες) με 7-6 στο τάι μπρέικ και πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγαλειώδη πρόκριση.





Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.