Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ιθάκη: Άρρωστοι μαθητές και δάσκαλοι ! Κλειστά σχολεία λόγω έξαρσης ιώσεων....

Ο Δήμος Ιθάκης εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά.



«Λουκέτο» σε νηπιαγωγεία και δημοτικά στην Ιθάκη – Σε έξαρση οι ιώσεις
Κλειστά σχολεία Ιθάκη: Οι σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν «λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με απόφαση που ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 94.4 παρ. 27 του ν.3852/2010 «Πρόσθετες αρμοδιότητες δήμων – Διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων αναγκών ή επιδημικής νόσου…», και 4 παρ. 4 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/1-8-2017 τ. Α) και μετά από σχετική εισήγηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, διακόπτουμε τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγεία & Δημοτικά) του Δήμου Ιθάκης, από Τετάρτη 23-1-2019 μέχρι Παρασκευή 25-1-2019, λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία».





Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.