Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Εσεις της ΕΛΑΣ, που μετρησατε με τοση ακριβεια, τις εξηντα χιλιαδες κοσμο, πειτε μας ποσοι ηταν ανδρες και ποσες γυναικες;

Ποιος πατε να κοροιδεψετε ρε λαμογια;
Ενταξει πηρατε διαταγες....
Δεν σας νοιαζει ομως που ξευτιλιζεστε;
Εχουμε ματια και βλεπουμε....
Δεν χρειαζονται οργανα για να καταλαβεις οτι ηταν κοντα στα δυο εκαττομυρια Ελληνες !
Διαβαστε τι παπ@ριες ανακοινωσαν ....



Οι επιτελείς της ΕΛΑΣ αρχικά μίλησαν για 45-50.000 διαδηλωτές και λίγο αργότερα ανέβασαν τον αριθμό  αυτό στις 60.000

Τουλάχιστον... περίεργη είναι η εκτίμηση που εδωσε επισήμως η Αστυνομία για το πλήθος των διαδηλωτών στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία.

Οι επιτελείς της ΕΛΑΣ αρχικά «είδαν» μόλις 45-50 χιλιάδες κόσμου περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ μια ώρα αργότερα ανέβασαν την εκτίμησή τους στις 60.000!

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος».

Σε σχέση με τα λεωφορεία που έφτασαν στην Αθήνα, η Αστυνομία κατέγραψε συνολικά 326 οχήματα.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.