Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Βι@ζουν τα παιδακια στην Μορια και ο Τσιπρ@ς μιλαει για πενταστερα ξενοδοχεια....

Τοσο ψεμμα....
Τοσος κυνισμος....
Τοση απανθρωπια.....
Μονο στους Συριζανελ υπαρχει....


Καταγγελίες σοκ για τα ανθρωποειδή που έβαλε στη χώρα ο Τσίπρας: Παιδιά 5 χρονών τα βιάζουν και προσπαθούν να αυτοκτονήσουν στη Μόρια

Ρεπορτάζ μαχαιριά με τις άθλιες συνθήκες κράτησης και διαβίωσης στο κέντρο υποδοχής  της Μόριας, στη Λέσβο, δημοσιεύει το AlJazeera.

 Με εικόνες από τη Μόρια, το δίκτυο σχολιάζει: «Παιδιά βιάζονται. Περιορισμένοι χώροι. Ανύπαρκτες τουαλέτες. Θα μπορούσατε να επιβιώσετε ως αιτών άσυλο στη Μόρια;».

«Παιδιά γύρω σου κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας. Η ψυχική σου υγεία επιδεινώνεται γρήγορα στον καταυλισμό στο ελληνικό νησί της Λέσβου», αναφέρεται ακόμη.

«Είχαμε νεαρούς ασθενείς ηλικίας ακόμη και πέντε ετών που τους βίασαν στη Μόρια. Αυτός ο φόβος συντρίβει τους ανθρώπους», λέει η Λουίζ Ρολάν-Γκοσλέν από τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.