Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Που ζουμε ρε; Αναρχοαπλυτοι Αθεοι επετεθηκαν και σταματησαν την Θεια Λειτουργια !

Αυτο ειναι προσβολη των Θειων....
Διωκεται αυτεπαγγελτα.....
Κι ομως ακομη κυκλοφορουν ελευθεροι.....
Και μην πειτε οτι εξαφανιστηκαν.....



Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησαν αντιεξουσιαστές που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εισέβαλαν σε εκκλησία και προκάλεσαν φθορές.

Η ομάδα των 30 ατόμων με μια καταδρομικού τύπου ενέργεια εισέβαλε στην εκκλησία, του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού το πρωί της Κυριακής, διέκοψαν τον εκκλησιασμό και φώναξαν συνθήματα.

Στη συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το το σημείο με τος αναστατωμένους και τρομαγμένους πολίτες να καλούν την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση για των εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Η εισβολή σημειώθηκε στις 09:00 το πρωί.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.