Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Αγριο κραξιμο ρεκορ, στον Τσιπρα. Κανεις Πρωθυπουργος δεν εχει φαει τοσο φτυσιμο μεχρι σημερα......

Τον φτυνουν και λεει ψιχαλιζει....
Ποιος; 
Ο Τσιπρας και η συμμορια του.....


Την… «αγάπη» του κόσμου εισπράττει ο Α.Τσίπρας μετά την εν κρυπτώ μετάβαση στο Μάτια προκειμένου να αποφύγει την οργή του λαού. Ετσι μετά τον Π.Καμμένο γίνεται και ο ίδιος δέκτης άγριο κραξίματος το οποίο φυσικά δεν σταματά εκεί. Μαζικές μηνύσεις και αγωγές έχουν ξεκινήσει…

Καταγραφές των ακροάσεων και διαβιβάσεων στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και σε αυτά του Λιμενικού και της Ελληνικής Αστυνομίας, το επίμαχο και

θανατηφόρο χρονικό διάστημα πριν και μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, αναμένεται να ζητήσουν οι δικαστικές αρχές.

Ο προβληματισμός και το «αίνιγμα» αυτών των επικοινωνιών, είναι πόσες από αυτές είναι «κουφές» και δεν έχουν καταγραφεί γιατί έγιναν με… κινητά τηλέφωνα, εξαιτίας της αδυναμίας επικοινωνίας μέσω του ψηφιακού και αναλογικού συστήματος επικοινωνίας.

Όπως και έχει από αυτές τις επίσημες καταγραφές αναμένεται να προκύψουν ακόμη και ποινικές ευθύνες για εντολές, αστοχίες, ανεπάρκεια και έλλειψη συντονισμού, που ευθύνονται κατά περίπτωση για τον θάνατο δεκάδων πολιτών στο Μάτι.

Προς το παρόν, την αγανάκτησή δεκάδων χρηστών του Twitter προκάλεσε η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, από τον επίσημο λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την παρουσία του στο Μάτι, το πρωί της Δευτέρας.
πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.