Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Νικη της Αλβανιας θεωρουν την νικη της Φουρειρα τα Αλβαναρια !

Επομενο ηταν....
Την Αρτα, την Θεσσαλονικη, θελουν δικη τους και την Ακροπολη αυτοι την φτιαξανε λενε.......
Τους Μεγα Αλεξανδρο και  Αχιλλεα επισης δικους τους τους θεωρουν....

Δεν θα πουνε οτι κερδισε η Αλβανια κι οχι η Κυπρος ;
Φατε την τωρα, ηλιθιοι που την επιλεξατε και την εμπιστευθηκατε....





Στην δική τους δράση υποστηρίζουν οι Αλβανοί εθνικιστές ότι οφείλεται η εκτόξευση της Φουρέιρα στην πρώτη θέση των στοιχημάτων για να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Θεωρούν μάλιστα ότι αν κερδίσει θα είναι μια νίκη της Αλβανίας.
Μετά την κίνηση της τραγουδίστριας μάλιστα να κάνει τον «αλβανικό αετό», σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, ο οποίος επιβουλεύεται εδάφη και από την Ελλάδα, έχοντας ήδη υπό κατοχή την Βόρειο Ήπειρο, οι Αλβανοί έχουν ξεσπάσει σε ντελίριο ενθουσιασμού.
Υπάρχει μάλιστα μία σκηνή, την οποία οι Αλβανοί ταυτίζουν –ενδεχόμενα όχι άδικα- με τα φλεγόμενα φτερά του αετού.
Κανείς τους δεν λέει βέβαια πως η σημαία τους είναι η πολεμική σημαία του Βυζαντίου.
Με λίγα λόγια, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να εκπροσωπεί την Κύπρο, ωστόσο, με δική της «συγκατάθεση», μετά από τον «αλβανικό αετό που σχημάτισε, οι Αλβανοί την έχουν πάρει από το χέρι και όπως λένε την οδήγησαν στον τελικό της διοργάνωσης.
Μάλιστα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» αναφέρουν ότι έχουν κινητοποιηθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την Φουρέιρα.
Μένει λοιπόν, σε περίπτωση που κερδίσει η Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια να δούμε ξανά το σήμα του αλβανικού αετού ή μια αλβανική σημαία, αυτή την φορά on stage, για τα επινίκια.

http://www.el.gr/top-news

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.