Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η Αχαριστία των Αλβανών...

Ενω εμείς τους χτίζουμε σχολεία αυτοι καταργούν την Ελληνική γλώσσα στα Μ.Μ.Ε
της κατεχόμενης Βόρειας ΄Ηπειρου...








 Τα «αντίποινα» σε βάρος της Ελληνικής μειονότητας ξεκίνησε η Αλβανία από την πόλη της Κορυτσάς.
Ο νόμος περί Μειονοτήτων που πρόσφατα ψηφίστηκε από την Αλβανική Βουλή αποτελούσε για την κυβέρνηση του Έντι Ραμα σημαία της προόδου και εκπλήρωσης ενός εκ των όρων για το καθεστώς ένταξης στην ΕΕ από το αλβανικό ΥΠΕΞ και γενικότερα από την αλβανική προπαγάνδα.

Το πρώτο κρούσμα που αποδεικνύει ότι το αλβανικό κατεστημένο άλλα επαγγέλλεται και εγγυάται κι άλλα πράττει στην ουσία, έρχεται από την Κορυτσά.

Πριν από δυο μήνες στην πόλη της Κορυτσάς οι ΥΠΕΞ των δύο χωρών, Μπουσάτι και Κοτζιάς ήπιαν κρασί και ευχήθηκαν στην πρόοδο των σχέσεων αλλά και στην επίλυση όλων εκκρεμών θεμάτων, μεταξύ των δυο χωρών.

Σε κάποια από τις αποστροφές που αναφέρονταν στην κοινωνική σύμπνοια και συνύπαρξη των διαφορετικών κοινοτήτων στην πόλη, έγινε αναφορά και στη μετάδοση του δελτίου ειδήσεων στην ελληνική γλώσσα ως δείγμα σεβασμού των δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Δεν πέρασαν ούτε τρεις μήνες και σήμερα από την Κορυτσά, ως πρώτη είδηση έρχεται η διακοπή του δελτίου ειδήσεων στην ελληνική γλώσσα.

Άμεση ήταν όμως η αντίδραση του τοπικού παραρτήματος της Ομόνοιας στην Κορυτσά, το οποίο απέστειλε επιστολή στον Γενικό Διευθυντή της Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης, όπου ζητά την επανέναρξη της εκπομπής.

Δημοσιεύουμε την όλη επιστολή του πρόεδρου της Ομόνοιας για την Κορυτσά και πρώην βουλευτή του ΚΕΑΔ, Γρηγόρη Καραμέλιου.



ΔΕΕΕΜ « ΟΜΟΝΟΙΑ»



ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΡΥΤΣΑΣ



Κορυτσά, στις 13.04.2018



Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η



Προς: κ. Θωμά Γκέλτση, Γενικό Διευθυντή Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης



Υπόψη: Κρατικής Επιτροπής για τις Μειονότητες, Διοικητικού Συμβουλίου της Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης, ΑΜΑ, Διεύθυνσης Μειονοτήτων ΥΠΕΞ, Διευθυντή της Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης Κορυτσάς
Διαβαστε ολο το άρθρο εδω






doureiostupos.gr

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.