Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Βιασε το κοριτσακι, δεν ηξερα λεει οτι απαγορευεται και δεν τον απελαυνουν ....

Αν το εκανε καποιος που δεν ηταν λ@θρομεταναστης, θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση ;
Δεν νομιζω....




12χρονο κορίτσι στην Σουηδία βιάστηκε από μουσουλμάνο «πρόσφυγα-μετανάστη»,
όπως τους ονομάζουν.

Τελικά ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε πως η πράξη ήταν παράνομη. Γιατί άραγε; Επειδή ο προφήτης Μωάμεθ ήταν παντρεμένος με την ανήλικη Αίσα;

Το έγκλημα έλαβε χώρα πριν από έναν χρόνο και η αστυνομία αγνοούσε την υπόθεση, μέχρι που την έφερε στο φως ένας Σουηδός δημοσιογράφος.

«Το σχόλιο μου για την απόφαση είναι πως συνιστά ντροπή πως η έστω και μερική επανόρθωση απέναντι στο 12χρονο κορίτσι πήρε έναν χρόνο», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Αναφορικά με τον βιαστή, διαπιστώθηκε πως έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους, κατά την διάρκεια παραμονής του στην Σουηδία».

Ο βιαστής «επίσημα», βάσει ισχυρισμών του ενδεχόμενα, είναι 17 ετών και βρίσκεται σε αυτό που οι Σουηδοί ονομάζουν «αναμορφωτήριο νεότητας». Δεν θα απελαθεί!
http://www.el.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.