Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Συνεληφθησαν για κατασκοπια και αφεθηκαν ελευθεροι! ! !

Ελλας το....μεγαλειο σου !
Ειναι δυνατον; 
Τους απαγγελεις κατηγορια για κατασκοπια και τους αφηνεις ελευθερους; 
Ποιο φωτεινο μυαλο βγαζει αυτες τις αποφασεις; 







Μια ύποπτη υπόθεση εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στην αεροπορική βάση των Μεγάρων.

Ελικόπτερο πραγματοποίησε πτήση χωρίς ειδική άδεια το περασμένο Σάββατο με τις αρχές να το καθηλώνουν και να συλλαμβάνυν τους δύο χειριστές, η οποίοι κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία.

Στην υπόθεση πρωταγωνιστεί ένας άντρας από την Αλβανία, ο οποίος έχει εταιρεία ελικοπτέρων με επωνυμία Viva Helicopter και κάνει δασοπυρόσβεση στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει σύμβαση με μια γερμανική εταιρεία στην οποία ενοικιάζει δύο ελικόπτερα. Ο άντρας ανέλαβε μια δουλειά με κάποιους Γάλλους, ώστε να φωτογραφήσουν τα μπάζα της Ιονίας Οδού. Ενώ λοιπόν είχαν καταθέσει σχέδιο πτήσης για πτήση πάνω από το Λουτράκι, βρέθηκαν πάνω από τις απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας χωρίς ωστόσο να έχουν ειδική άδεια.

Μετά τη σύλληψή τους στην αεροπορική βάση στα Μέγαρα, στο ελικόπτερο βρέθηκαν συστήματα καταγραφής εικόνας.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν Γερμανό που ήταν και ο χειριστής του ελικοπτέρου και έναν Γάλλονυπήκοο, στους  οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατασκοπεία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

thecaller.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.