Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Πέσαμε στnv παγiδα λέvε oι εμβoλιασμεvoι ! ! ! (Eκβιάστnκαν ή ξεγελάστnκαν από τnv vεovαζιστικn κυβέρvnσn)

Σε απόγνωση οι εμβολιασμένοι: Κάναμε λάθος, βάλαμε το γραφένιο στον οργανισμό μας, πώς θα φύγει, πώς θα κάνουμε παιδιά...



Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους που δυστυχώς έπεσαν στην παγίδα του Μητσοτάκη και των «ειδικών» οι οποίοι θέλοντας να προωθήσουν τα σκευάσματα και βάζοντας εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες ανάγκασαν με φασιστικό τρόπο εκατομμύρια Έλληνες να καθίσουν στο σκαμνί και να σηκώσουν τα μανίκια.

Το αφήγημα βγήκε στη φόρα και όλοι πλέον γνωρίζουν ή σχεδόν όλοι τις επιπτώσεις που έχουν τα εμβόλι@ του θανάτου στον οργανισμό.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που βρίσκονται σε απόγνωση και αναρωτιούνται πως θα φύγει το γραφένιο μέσα από το αίμα τους και πώς θα μπορέσουν να τεκνοποιήσουν χωρίς να μεταδώσουν τα «δηλητήρια» στα έμβρυα.

Η αγανάκτηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τεράστια και επιζητούν δικαίωση με καινούργιες δικές της Νυρεμβέργης.

Το ομολογούν χωρίς ντροπή ότι έκαναν λάθος που προχώρησαν στην ιατρική πράξη και ότι εκβιάστηκαν ή ξεγελάστηκαν από την νεοναζιστική κυβέρνηση.

Αρκετοί εξ αυτών ρωτούν ανεμβολίαστους γιατρούς και υγειονομικούς πως θα μπορέσουν να κάνουν αποτοξίνωση για να φύγει το στοιχείο μέσα από του αίματος.

«Πέσαμε στην παγίδα» λένε και ξαναλένε.


πηγη

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.