Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Η lνδiα καταστpέφει 100 εκατoμμύρια δoσεις εμβoλioυ και ο Θαvoυλης μας λεει...ΕΜΒOΛlΑΣΤΕlΤΕ !

Δυστυχως...

Τα πολιτικα μας ρεμαλια, μονο το τομαρι τους και την τσεπη τους σκεφτονται...



Το ΙνστιτούτοSerum λοιπον, της Ινδίας αναγκάστηκε να καταστρέψει 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου του Covishield - το οποίο αντιπροσωπεύει το 90% όλων των δόσεων που χορηγούνται στην Ινδία - μετά τη λήξη τους, λόγω της χαμηλής ζήτησης που ανάγκασε την παραγωγή να σταματήσει τον περασμένο Δεκέμβριο . 

Η παραγωγή του Covishield σταμάτησε τον Δεκέμβριο λόγω χαμηλής ζήτησης, αλλά ο κατασκευαστής συνέχισε να παράγει την τοπική έκδοση του jab Vaxzevria της AstraZeneca. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ένα booster  τον Ιανουάριο, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν ενισχυτών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - έχουν δοθεί μόνο 298 εκατομμύρια. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Adar Poonawalla παραδέχτηκε την Πέμπτη ότι "τα αναμνηστικά εμβόλια δεν έχουν ζήτηση καθώς ο κόσμος φαίνεται πλέον να έχει βαρεθεί με τον Covid. Ειλικρινά, έχω βαρεθεί και εγώ. Είμαστε όλοι κουρασμένοι από αυτό το θέμα" είπε. 


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.