Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Mπiλ Γkέιτς: Γvωρiζoυμε πως και oι εμβoλιασμέvoι κoλλάvε καi δεv εxει νonμα vα...

Το να ελέγχεις εάν οι άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι, ενώ γνωρίζουμε πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα!!!



Κι όμως το είπε ο Μπιλ Γκέιτς. Όταν το λέγαμε εμείς ήταν θεωρία συνομωσίας. Ο λόγος; Αφοσίωση περισσότερο στα τεστ και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς παρά στο πάσο. Το πάσο ήταν προάγγελος της ηλεκτρονικής ταυτότητας που θα έρθει αναπόφευκτα, όχι απαραίτητα με το πρόσχημα της υγείας αλλά του ηλεκτρονικού προγραμματισμένου χρήματος (CBDC) και της καταγραφής του αποτυπώματος του διοξειδίου του άνθρακα του καθενός μας..

Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν οι εμβολιασμοί και οι εγκλεισμοί. Οι πληροφορίες μας λένε πως η καραντίνα για τη μαϊμουδοβλογιά θα είναι 3 εβδομάδες αντί για 2 και όποιος βγεί θετικός θα 'συνίσταται' εμβολιασμός για έξοδος από τη καραντίνα, όχι τεστ και όχι μόνο στο μολυσμένο αλλά σε όλο το κύκλο του..και όποιους άτυχους περαστικούς ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Αυτό το σενάριο θα παίξει φέτος, σε άλλες χώρες περισσότερο και σε άλλες λιγότερο..


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.