Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ερεθιστήκαν οι Τούρκοι και αρθρογράφος φιλοκυβερνητικής εφημερίδας χαρακτήρισε τον Πούτιν ωs π******* γιο....

Ετσουξε πολυ στα μεμετια....
Για το στησιμο του Σαλεμενου Σουλτανου λεω....

Απολαύσαμε όλοι το βίντεο με τον Ερντογάν και το σινάφι του να περιμένουν επί δύο λεπτά όρθιοι για να γίνουν δεκτοί από τον Πούτιν.

Το σημαντικό δεν ήταν φυσικά μόνο το γεγονός της αναμονής, αλλά και το ότι δημοσιεύτηκε από δημόσιο ρωσικό κανάλι, το οποίο μάλιστα έβαλε και χρονόμετρο προς τέρψη των θεατών του !

Όπως ήταν αναμενόμενο κάποιοι στην Τουρκία ερεθιστήκαν.

Αρθρογράφος φιλοκυβερνητικής εφημερίδας έφτασε να χαρακτηρίσει τον Πούτιν ωs π******* γιο.

Μία από τις πιο αστείες δικαιολογίες για το περιστατικό, εκφράστηκε από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ήταν μάλιστα παρών εκεί

Ανέφερε τα εξής :

“Κατανοώ τα ρωσικά ΜΜΕ, αλλά και μέσα στη χώρα μας να υπάρχουν τόσοι ευχαριστημένοι από αυτή τη μαύρη προπαγάνδα, αυτούς δεν τους καταλαβαίνω. Μα τόσο πολύ έχουμε πέσει; Το πρωτόκολλο είναι σαφές. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο συνάντησης. Οι ηγέτες εισέρχονται από διαφορετικές πόρτες. Αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας περίμενε ένα λεπτό τότε και ο Πούτιν στην άλλη πλευρά περίμενε ένα λεπτό” .









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.