Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Αυτα ζητησε η Ελλαδα απο τους Ευρωπαιους και...ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ! ! !

Η σταση της Ελλαδος στα συνορα...
Το κοψιμο του τσαμπουκα του Ερντογκαν....
Και η αποτελεσματικοτητα του Στρατου στα συνορα εφεραν αποτελεσματα...

Στις συζητήσεις για το μεταναστευτικό η ελληνική πλευρά -παρά το γεγονός ότι επί του παρόντος (και μάλλον δεν θα πρέπει να αναμένεται) δεν έχει προσκληθεί από τους Τούρκους στη σύνοδο που θα γίνει στις 17 Μαρτίου στην γειτονική χώρα- έχει συμφωνήσει με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους σε 4+1 αιτήματα προς την πλευρά της Τουρκίας προτού συνομολογηθεί οποιαδήποτε νέα συμφωνία για το μεταναστευτικό.

- Οι Τούρκοι να πάρουν πίσω όσους μετανάστες μετακίνησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα από τις 28 Φεβρουαρίου 2020...

- Να δεχτούν στην Τουρκία όσους μετανάστες κατάφεραν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα...

- Να δεσμευτούν για εφαρμογή των παραμέτρων της κοινής δήλωσης του 2016 μέχρι να οριστικοποιηθεί η νέα ευρωτουρκική συμφωνία για το μεταναστευτικό....

- Να δεχτούν κοινές περιπολίες τουρκικών δυνάμεων και της Frontex στα τουρκικά χερσαία σύνορα και κατά μήκος των ακτών για να σταματούν οι μεταναστευτικές ροές προτού φτάσουν στην Ελλάδα και....

- Να συμφωνηθεί ότι οι Τούρκοι θα δέχονται πίσω στην χώρα τους όχι μόνο τους μετανάστες που δεν δικαιούνται άσυλο και βρίσκονται στα ελληνικά νησιά αλλά και όσους έχουν μεταφερθεί σε κέντρα υποδοχής της ηπειρωτικής Ελλάδας, με σκοπό να αποφορτιστεί η κατάσταση στη νησιωτική Ελλάδα.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.