Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Αθηνα Ιρανος: Οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να μας ανοίξουν τα σύνορα....

Γιατι κυκλοφορει ελευθερος;
Γιατι ακομη ειναι στην Ελλαδα; 
Εφαρμοστε τους νομους κυριοι Εισαγγελεις...
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ !

Καλεί το αναρχικό κίνημα να οπλίσει τους μετανάστες στον Εβρο γιατί «οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους τους μετανάστες»

Αίσθηση προκαλεί η δημόσια δήλωση αυτοαποκαλούμενου «αναρχικού πρόσφυγα» από το Ιράν, που βρίσκεται στην Ελλάδα, σε γνωστή εγχώρια σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία καλεί το αναρχικό κίνημα να οπλίσει τους μετανάστες στον Εβρο γιατί «οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους τους μετανάστες».

Το μακροσκελές κείμενο, που είναι στα ελληνικά, αγγλικά και στα φαρσί, τη γλώσσα που ομιλείται στο Ιράν και το Αφγανιστάν, φιλοξενείται και στους μεγαλύτερους διεθνείς ιστότοπους αναρχικών συνοδευόμενο με φωτογραφίες πολεμικών όπλων. «αναρχικός πρόσφυγας» στην Ελλάδα: Να οπλιστούμε στον Έβρο

Καλεί το αναρχικό κίνημα να οπλίσει τους λαθρομετανάστες στον Εβρο γιατί «οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους τους λαθρομετανάστες»

Αίσθηση προκαλεί η δημόσια δήλωση αυτοαποκαλούμενου «αναρχικού πρόσφυγα» από το Ιράν, που βρίσκεται στην Ελλάδα, σε γνωστή εγχώρια σελίδα του αντιεξουσιαστικού τρομοκρατικου χώρου, στην οποία καλεί το αναρχικό κίνημα να οπλίσει τους μετανάστες στον Εβρο γιατί «οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους τους μετανάστες».

Το μακροσκελές κείμενο, που είναι στα ελληνικά, αγγλικά και στα φαρσί, τη γλώσσα που ομιλείται στο Ιράν και το Αφγανιστάν, φιλοξενείται και στους μεγαλύτερους διεθνείς ιστότοπους αναρχικών συνοδευόμενο με φωτογραφίες πολεμικών όπλων.


















πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.