Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Δείτε πόσο κοστίζει μια Εξέταση για τον Κορωνοϊό σε Ιδιωτικό Κέντρο...<ΦΩΤΟ>


Ασήκωτο είναι το κόστος για μια εξέταση για κορονοϊό σε ιδιωτικά κέντρα. Πληρώνεις το τεστ για κορονοϊό, για γρίπη και για ιατρική επίσκεψη!

Την στιγμή που σε χώρες που πλήττονται από τον κορονοϊό, οι ειδικοί αναζητούν οικονομικούς τρόπους εξέτασης, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μια εξέταση για τον Covid-19 και τον ιό της γρίπης κοστίζει συνολικά 290 ευρώ!

Σύμφωνα με την απόδειξη που ανάρτησε στο twitter ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου, άτομο το οποίο επισκέφθηκε το Σάββατο το θεραπευτήριο, πλήρωσε 140 ευρώ για το τεστ του κορονοϊού και 70 ευρώ και την εξέταση της γρίπης.




Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.