Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Νεα σφαλιαρα στον Σαλεμενο Σουλτανο ! ! ! Η Μερκελ μιλησε κρυφα με τον Στραταρχη Χαφταρ και αδειασε τον Τουρκο...

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ...
ΤΟΥ’ ΠΑΙΞΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ, 
ΜΕ…ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ!

Ένα άσχημο παιχνίδι, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι έπαιξε η παμπόνηρη καγκελάριος της Γερμανίας, κ Μέρκελ, η οποία πριν από την συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν, για να συζητήσει το θέμα των μεταναστών άλλα και άλλα επίκαιρα θέματα, είχε μυστική συνάντηση που την έκρυψε από τον Ερντογάν με τον στρατηγό Χαφτάρ, που η Τουρκία θεωρεί τρομοκράτη και μισητό εχθρό της.

Η αποκάλυψη της συνάντησης αυτής έχει εκνευρίσει την Άγκυρα και θεωρήθηκε σαν άλλη μια εχθρική κίνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Τουρκίας.

Ο στρατηγός Χαφτάρ, που πήγε και στο Παρίσι και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Φρανσουά Μακρόν, ήρθε και στο Βερολίνο για πρώτη φορά και συναντήθηκε με την Μέρκελ, γεγονός που δείχνει πως και η Γερμανία άρχισε να τον υπολογίζει σοβαρά για τις εξελίξεις στο καυτό θέμα της Λιβύης παρά το ότι αναγνωρίζει σαν νόμιμη κυβέρνηση την κυβέρνηση της Τρίπολης.








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.