Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Πήγαινε με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια.... Η λύση για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κατα την Γιαμαρελλου ! ! !

Ως άλλη Μαρία Αντουανέττα, η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Ελένη Γιαμαρέλλου, έδωσε τη λύση στους πολίτες που βιώνουν τη «σαρδελοποίηση» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και τους προτείνει να… πάνε με τα πόδια ! ! ! 



Τη λύση για τους πολίτες που βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι απέναντι στον κορονοϊό αφού είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ, φαίνεται πως βρήκε η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Η λοιμωξιολόγος που τον Μάιο προέτρεπε τους πολίτες να κοινωνήσουν χωρίς φόβο, ιεραρχώντας πιο ψηλά την πίστη της από την επιστήμη την οποία υποτίθεται ότι υπηρετεί, βρήκε τη λύση για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σε συνέντευξή της στην Κρατική Τηλεόραση, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, είπε σε χαλαρό ύφος ότι ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να πηγαίνει με τα πόδια!

«Αν μπορείτε μη μπείτε στα λεωφορεία… Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση αυτή», ήταν η πρόταση μέλους της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, αντί να μιλήσει για αύξηση των δρομολογίων. Λες και το να διασχίσεις τη μισή Αθήνα με τα πόδια είναι αυτό που λείπει από χιλιάδες εργαζόμενους όταν επιστρέφουν από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. 



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.