Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ιστορια επαναλαμβανεται.....Η Ελλαδα λεει ξανα, "Η Κυπρος κειται μακραν", την εγκαταλειπει και υπακουει στην Φραου Μερκελ ! ! !

Μπορεί επί έναν και πλέον μήνα το «Oruc Reis» να αλώνιζε στο Αιγαίο και ευρύτερα στην ανατολική Μεσόγειο, να επιχείρησε να γκριζάρει ελληνικά νησιά και να παραβίασε κατ’ επανάληψη την ελληνική υφαλοκρηπίδα, ωστόσο μάλλον αυτά η ελληνική πλευρά τα ξεχνάει εύκολα και συμβιβάζεται με τις προτροπές των… εταίρων. 



Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να εγκαταλείψουμε μόνη την Κύπρο, η οποία επιμένει στις κυρώσεις κατά της Τουρκίας, καθώς αυτή συνεχίζει τις προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, με το πλωτό γεωτρύπανο «Yavuz» να συνεχίζει ανενόχλητο τη δραστηριότητά του νοτιοδυτικά της Μεγαλονήσου.

Στη Σύνοδο Κορυφής της Παρασκευής έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να φανεί τι στάση θα τηρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία εξακολουθεί να μπλοκάρει την απόφαση ευρωπαϊκών κυρώσεων στη Λευκορωσία, συνδέοντάς τες με την ανάγκη να δραστηριοποιηθεί η Ε.Ε. στην Ανατολική Μεσόγειο.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.