Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Boρίδης: Ποτέ δεν είπαμε ότι θα καταργήσουμε την Συμφωνία των Πρεσπών.....

Καποτε το επαιζε Εθνικιστης και Πατριωτης...
Μετα βρηκε καρεκλα...
Στρογγυλοκαθισε, του αρεσε, μεταμορφωθηκε σε φιλοτομαριστη....
Και τωρα....


Oριστική ταφόπόλακα έχουμε στο Σκοπιανό και από τη ΝΔ.....
Όταν ο σκληρός της ΝΔ λέει αυτά για την Συμφωνία των Πρεσπών, τότε μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι η εξέλιξη του ζητήματος....

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης λοιπόν, Μάκης Βορίδης απαντώντας στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «ασυνέπειας» της ΝΔ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του Κυριάκου Βελόπουλου όσο και του Πάνου Σκουρλέτη.

«Μας κατηγορείται για ασυνέπεια. Προεκλογικά λέγαμε καθαρά ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η Συμφωνία, να μην το κάνετε γιατί θα υπάρξουν δυσμενείς συνέπειες. Αν την καταργήσουμε, θα βγουν από το ΝΑΤΟ;», είπε ο κ. Βορίδης κατά την τοποθέτησή του στη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι θα προσπαθήσουμε να αμβλύνουμε αυτές τις συνέπειες της Συμφωνίας», πρόσθεσε.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.