Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΜΠΡΑΒΟ ! ! ! Ο Στρατηγος Μανωλας πρωτος Συμβουλος Εθνικης Ασφαλειας...


Μετα την επιλογη του Αριστου Στρατηγου Τεθωρακισμενων Κυριακου Δημητριου σαν Διευθυντη του Γραφειου του ΥΦΕΘΑ...
Ο Καταδρομεας Στρατηγος εα Χρηστος Μανωλας, ορισθηκε πρωτος Συμβουλος Εθνικης Ασφαλειας...
Βγαζουμε το καπελο σ αυτον που το αποφασισε...
Ετσι λοιπον....


Ο Στρατηγος Ειδικων δυναμεων Χρηστος Μανωλάς που έχει μεγαλύτερη επιχειρησιακή εμπειρία και μικρότερη θητεία σε επιτελικές θέσεις και στο εξωτερικό συγκριτικά με άλλους, διαθέτει διπλωματική εμπειρία από το ΝΑΤΟ, όπου υπηρέτησε ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ο νέος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας γνωρίζει πολύ τα Βαλκάνια και τις ισορροπίες στην περιοχή, ενώ μιλά Σερβοκροατικά, Αγγλικά, Βουλγάρικα, Ιταλικά και Ισπανικά.

Και σαν ανθρωπος ειναι αγαπητος και αποδεκτος απο τους συναδελοφους του και οσους συνεργαστηκαν μαζι του και τον γνωριζουν...
Και το βασικοτερο....ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ! ! !

Ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για την θεση αυτη....
ΜΠΡΑΒΟ ! ! !

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.