Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ο Βλαδιμηρος ξερει να τιμα τους συμμαχους του και εγγυαται τα συνορα της Σερβιας....

Θα υπερασπιζόμαστε τα σύνορα της Σερβίας!
Ταδε εφη Πουτιν....
Και οταν ο Πουτιν μιλαει ο λογος του ειναι συμβολαιο....


Μίλησε λοιπον και προειδοποίησε ο Ρώσος ηγέτης και εγγυητής της σερβικής ασφάλειας. Η Σερβία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη της Ρωσίας στη διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς με τον νέο πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Βελιγράδι, Μποτσάν Χαρτσένκο. Αυτή η σημαντική υποστήριξη προς τα εθνικά συμφέροντα της Σερβίας, γράφει η σερβική ‘Informer’, έγινε κατά την παράδοση των διαπιστευτηρίων του νέου πρέσβη Μποτσάν Χαρτσένκο στον Βούτσιτς.

«Εξέφρασε την υποστήριξη του Πούτιν στη διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας, εν μέσω των ισχυρών πιέσεων που δέχεται η Σερβία, για τη διατήρηση της ανεξαρτησίας της».

Ο ίδιος τόνισε ότι η Σερβία μπορεί να υπολογίζει στη σταθερή υποστήριξη της Ρωσίας στη φύλαξη των συνόρων, στο σεβασμό του ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών 1244 και στο διεθνές δίκαιο.

Ο ίδιος ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τόνισε ότι είναι τιμή και πρόκληση να εργασθεί στη Σερβία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΥΛΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «Μ. ΑΛΒΑΝΙΑ»

Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η σιωπή της διεθνούς κοινότητας αλλά και των χωρών της περιοχής στις προσπάθειες για τη δημιουργία «Μεγάλης Αλβανίας», δήλωσε ο Βουλίν.

Ο υπουργός Άμυνας Αλεξάνταρ Βουλίν, συναντήθηκε σήμερα με τον νεοδιορισθέντα πρέσβη της Ρωσίας, Αλεξάντερ Μποκάν – Χαρτσένκο και επεσήμανε ότι η προσπάθεια σχηματισμού του «στρατού Κοσσυφοπεδίου» είναι εντελώς απαράδεκτη και ότι όλες οι προσπάθειες για τη δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας» απειλούν την ειρήνη σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

Ο υπουργός χαιρέτισε τον Μποκάν- Χαρτσένκο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον προηγούμενο πρέσβη της Ρωσίας, Αλεξάντερ Τσεπούριν, για τη συμβολή στη βελτίωση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, προσθέτοντας ότι είναι πεπεισμένος ότι η συνεργασία με τον πρέσβη Μποκάν- Χαρτσένκο ως σπουδαίο γνώστη των ευκαιριών στα Βαλκάνια, θα συνεχισθεί.

Σύμφωνα με τον Βουλίν, μεταξύ των χωρών μας υπάρχουν ιστορικές βαθιές ρίζες και μια ανοικτή ειλικρινής σχέση μεταξύ των δύο προέδρων και ανώτατων διοικητών των στρατών της Δημοκρατίας της Σερβίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.