Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Δοκιμος Αξιωματικος με στολη στο Ανθελληνικο μνημοσυνο του Σαδικ... Και ακομη ειναι δοκιμος? ? ?

Ξηλωμα, εδω και τωρα, με συνοπτικες διαδικασιες...
Αυτη, θα πρεπει να ειναι η απαντηση....
Κι αν δεν το κανετε επισημα και δημοσια, θαστε συνενοχοι...
Πρέπει άμεσα να ξυπνήσετε Κυβέρνηση και υπηρεσίες πληροφορίων πριν να είναι αργά!


Εξάλλου οι Σέρβοι έτσι έχασαν το Κόσοβο. Θέλουμε να αλλάξει η σύσταση του πληθυσμού; Εάν όχι, έργα κύριοι, δουλειά και κίνητρα στους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης!

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες το βράδυ στο ΓΕΣ, όταν έφθασαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δόκιμος Αξιωνατικός του στρατού παρευρέθηκε με στολή στο μνημόσυνο του Σαδίκ.

Ο Α/ΓΕΣ ενημερώθηκε για το περιστατικό ενώ βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ζήτησε επιβεβαίωση την οποία και έλαβε λίγο αργότερα .

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθη στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα …εν στολή!

Δηλαδή ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης:η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα, άλλωστε στο ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.