Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Τουρκια προς Ευρωπαικη Ενωση: Θα επιβαλετε κυρωσεις; Θα σας πνιξουμε με λ@θρομετ@ν@στες ! ! !

Και μονο που τολμουν και το λενε αυτο, θαπρεπε να εχει γινει εμπαρκο σε καθε τι Τουρκικο και να εχουν κλεισει τα συνορα της ΕΕ για την Τουρκια....
Τοτε θα ηταν σοβαρη η ΕΕ....
Και τοτε, θα την υπολογιζε ο Μογγολος εκ Τουρκιας...
Τωρα ομως, την εχει γραμμενη κανονικα και...


Αναστολή της συμφωνίας επανεισδοχής που έχει συνάψει η Τουρκία με την Ε.Ε. ανακοίνωσε σε συνέντευξη του ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μεβλουτ Τσαβούσογλου.

Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι TGRT, ανέφερε πως «η συμφωνία επανεισδοχής και η άρση της βίζας θα τεθούν σε ισχύ ταυτόχρονα. Αναστείλαμε τη συμφωνία επανεισδοχής», δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TGRT.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Τουρκίας στις κυρώσεις που επέβαλε η Ε.Ε. λόγω των δραστηριοτήτων της στην κυπριακή ΑΟΖ καθώς ανακοίνωσε ως αντίποινα ότι σταματά την εφαρμογή της συμφωνίας, βάσει της οποίας υποχρεούνταν να δέχεται πίσω στην Τουρκία και να επαναπροωθεί στις πατρίδες τους μετανάστες από ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

O Μεβλούτ Τσαβούσογλου έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι οι κυρώσεις της Ε.Ε. είναι απαράδεκτες και δεν έχουν καμία αξία για την Τουρκία.

Από τις Βρυξέλλες πάντως, επισημαίνεται πως παρά τις δηλώσεις Τσαβούσογλου και άλλων Τούρκων αξιωματούχων, στην πράξη η πολιτική της Τουρκίας ως προς την συμφωνία για το μεταναστευτικό δεν έχει αλλάξει.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.