Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Δικηγορος Αντωνιαδης VS Μπεχλη: Αρχίζουμε με εξώδικο, συνεχίζουμε με αγωγή και τελειώνουμε με μήνυση....



ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ,

ΩΣΤΕ ,

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ 21" ,

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ :

Αρχίζουμε την Πέμπτη με εξώδικο, συνεχίζουμε με αγωγή και τελειώνουμε με μήνυση.

Να έρθει ο επόμενος...

"...Τέλος, ξεκαθάρισα ότι θα δείξω άπειρη ανοχή στην αντίθετη άποψη και στην καλόπιστη κριτική, μηδενική όμως ανοχή στις ύβρεις και στις συκοφαντίες. Ώστε δεν θα μπορούσα να αφήσω χωρίς νομική αντίδραση τα όσα σε βάρος μου αναφέρατε στην ως άνω διαδικτυακή εκπομπή, και ειδικότερα..."


"...Είστε δυστυχώς και οι δύο χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον λόγο που η χώρα αυτή μένει πάντα τόσο πίσω. Δεν αντέχετε την δράση ενός ανθρώπου που κινείται από γνήσια ανθρωπιστικά και πατριωτικά αισθήματα. Δεν θέλετε να πιστέψετε ότι για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου κατεβαίνει σε εκλογές ένας που δεν είναι πολιτικός.

Ώστε δυστυχώς επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ο σοφός λαός που λέει 'όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια'...»

Υ.Γ. Έπιασαν στο στόμα τους και τον Στέφανο Χίο...

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.