Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Σκοτωθηκε Αστυνομικος; Δεν πειραζει κλειστε την υποθεση...

Εχουμε δικαιοσυνη;

Αυτη την απορια εχω...



Σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατη δικαστική πηγή του Πειραιά η ανακρίτρια αποφάσισε το πέρας της ανάκρισης, για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, με μοναδικό κατηγορούμενο τον 18χρονο, που ομολόγησε ότι, πέταξε τη μία από τις τρεις ναυτικές φωτοβολίδες, που προκάλεσαν το θανάσιμο αποτέλεσμα, προκειμένου να μην παρέλθει χρόνος και αποφυλακιστεί στο 18μηνο ο 18χρονος, χωρίς να έχει γίνει η δίκη καθώς εκκρεμεί η έρευνα για την αποκάλυψη των υποκινητών και ηθικών αυτουργών 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός που ενημερώνεται καθημερινά για την έρευνα της Δίωξης οργανωμένου εγκλήματος σχετικά με τους οργανωμένους οπαδούς πολλών ομάδων ανά την Ελλάδα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον 146 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί με έκνομες ενέργειες που όμως είτε έχουν παραγραφεί είτε δεν μπορούν να στοιχειοθετούν ως κακουργηματικές πράξεις.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.