Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Mark Zuckerberg για τα εμβόλια: Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες...

Mark Zuckerberg για τα εμβόλια COVID-19...

Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων....



VIDEO δείχνει τον Mark Zuckerberg σε μια ιδιωτική συζήτηση απευθυνόμενος σε στελέχη του facebook να τους υποδεικνύει ότι έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις ενέσεις mRNA, επειδή «απλώς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων».

Κι όμως ενοχοποιητικά νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως που δείχνουν μια μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ των όσων έλεγε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook ιδιωτικά για τα jabs του mRNA, και αυτού που έκανε η εταιρεία του δημόσια για να λογοκρίνει τους χρήστες που προσπάθησαν να συζητήσουν τη θανατηφόρα αλήθεια για αυτούς.

Τις πρώτες μέρες της πανδημίας, πριν ξεκινήσει η Operation Warp Speed και τα jabs συζητούνταν ακόμα από τον τότε Πρόεδρο Donald Trump, ο Zuckerberg προειδοποίησε τα στελέχη του Facebook σε μια ιδιωτική συνάντηση ότι έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις ενέσεις mRNA, επειδή «Απλώς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων».

Καθώς ο Zuckerberg παραδεχόταν αυτούς τους κινδύνους εσωτερικά, η ομάδα του στο Facebook λογόκρινε ενεργά και εμπόδιζε τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους τραυματισμένους από το mRNA πολίτες να λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα που έλεγε εσωτερικά ο Zuckerberg.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Ο Zuckerberg όχι μόνο είναι υποκριτής σε αυτό το θέμα, αλλά έπαιξε επίσης ενεργό ρόλο στην υποστήριξη της εξάπλωσης της παραπληροφόρησης και των ψεμάτων του Tony Fauci σχετικά με τα τρυπήματα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του.



Ο Zuckerberg καυχήθηκε περαιτέρω στον Joe Rogan ότι το Facebook λογοκρίνει την ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter Biden ενόψει των κλεμμένων εκλογών του 2020 βάσει αιτήματος του FBI.

«Αυτό ισοδυναμεί με νοθεία στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που καθορίστηκαν μόνο από 44.000 ψήφους σε τρεις πολιτείες swing», σημείωσε ο KanekoaTheGreat σε ένα tweet.

Ο Zuckerberg διοχέτευσε επίσης 440 εκατομμύρια δολάρια σε μια ψεύτικη μη κερδοσκοπική ομάδα που ονομάζεται CTCL, η οποία στη συνέχεια παρέδωσε τα χρήματα σε κυβερνητικούς εκλογικούς αξιωματούχους για να εμπλακούν σε εκλογικές απάτες και ψηφοφόρους.

Oι άνθρωποι εκεί έξω επιμένουν να αγνοούν τα σημάδια ακόμη και όταν υπάρχουν 17 εκατομμύρια νεκροί από τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποία αναπτύχθηκαν πριν την εκτόξευση του σχετικού ιού εναντίον της ανθρωπότητας με τον Βill Gates να επενδύει μόλις τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Βiontech η οποία λίγους μήνες μετά θα κυκλοφορούσε το γνωστό εμβόλιο από κοινού με την Pfizer.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.