Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο Παναιτωλικός κλήθηκε σε απολογία για αυτο το πανό....

Ξεπερασαμε την Βορεια Κορεα....

Στον φασισμο εννοω εεεε....



Ο Παναιτωλικός κλήθηκε σε απολογία για το πανό με τη Μαρία Καρυστιανού – Ο φασισμός του Μητσοτάκη έχει μολύνει όλους τους τομείς της κοινωνίας!

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League για το πανό που είχαν χρησιμοποιήσει οι οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, όπου είχε δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση προς το πρόσωπο της κ.Μαρίας Καρυστιανού.

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού μπορεί με αυτό τους το πανό, να κέρδισαν τις θετικές εντυπώσεις από όλη την κοινωνία αλλά το Πειθαρχικό όργανο της Super League – που όπως φαίνεται δεν είναι ούτε αυτό ανεξάρτητο – όπως και τίποτα πια στη χώρα μας. Κάλεσε την ομάδα σε απολογία για την χρήση επικαλούμενη το άρθρο όπου αφορά τα απρεπή συνθήματα, πανό και άναμμα πυρσών/καπνογόνων. 

Ουσιαστικά αυτή η κλήση σε απολογία αφορά «απρεπή συνθήματα, πανό και άναμμα πυρσών/καπνογόνων». Ποια ήταν τα απρεπή συνθήματα; Το πανό έγραφε «ΜΑΡΙΑ ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» με αποδέκτη την Μαρία Καρυστιανού η οποία έχασε την κόρη της Μάρθη μόλις 20 ετών στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Θα λέγαμε ντροπή αλλα πλέον είναι προτιμότερο να πούμε ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.