Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ρεκορ εμβολιασμων στο Ισραηλ και....ρεκορ κρουσματων ! ! ! Τι δεν παει καλα αραγε;

Τι θαπρεπε να σκεφθει κανεις γι αυτο; 

Τι δεν παει καλα; 



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 1.734 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό να φθάνει τους 801.461.

Το ίδιο διάστημα, οι θάνατοι άλλων 33 ασθενών με την COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό της πανδημίας στους 5.889 νεκρούς ως εδώ.

Οι ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση αυξήθηκαν σε 712 (+2 από την προηγουμένη) από το σύνολο των 1.110 ανθρώπων που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Ο αριθμός των επιλεγόμενων ενεργών κρουσμάτων μειώθηκε σε 37.472.

Ο δείκτης αναπαραγωγής του ιού (R0) αυξήθηκε στο 1,02 — ξεπέρασε το 1 την Παρασκευή, για πρώτη φορά από την 20ή Ιανουαρίου, ενώ το Σάββατο βρισκόταν στο 1,01.

Το ποσοστό του πληθυσμού του Ισραήλ που έχει λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου του για τον νέο κορονοϊό έφθασε στα 4,94 εκατομμύρια από την 20ή Δεκεμβρίου.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.