Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Αυτη που σκιζει την εικονα της Παναγιας, διδασκει στο Πανεπιστημιο ! ! ! Και το ερωτημα ειναι...εχουμε Πανεπιστημια;























Διδάσκουσα σε Πανεπιστήμιο μεταξύ των μπάχαλων που επιτέθηκαν και έσκισαν την εικόνα της Παναγίας

Ένα χυδαίο περιστατικό σημειώθηκε της τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με ομάδα μπάχαλων να επιτίθεται σε έναν ηλικιωμένο άνδρα με σκοπό απλώς να του σπάσουν την εικόνα της Παναγίας και να τη σκίσουν.

Ανάμεσα στα μπάχαλα όμως, κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό από όλα, βρίσκεται μία εκ των διδασκόντων του τμήματος κοινωνιολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο λόγος για την κα Ά. Χ. η οποία όταν δεν διδάσκει, έχει ακτιβιστική – φεμινιστική δράση. Το πιο πιθανό είναι βέβαια ότι την έχει και όταν διδάσκει, αλλά αυτό είναι ένα απλό υποθετικό σενάριο του συγγραφέως και δεν είναι τεκμηριωμένο, συνεπώς δεν θα το πω.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.