Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Επειδή κάποια γίδια το έχαψαν οτι τα γεγονότα την Κυριακή έγιναν εντελώς τυχαία...

Και επειδή η αλήθεια είναι σαν το λάδι, δείτε την μανούλα που πήγε εντελώς τυχαία με τα παιδιά και τράβηξε ¨την βία της αστυνομίας¨ και μέσα σε 5 λεπτά έσκασαν 30 μηχανάκια με 60 άπλυτους... Ούτε να το ήξεραν οτι θα γίνει...  



Πατριωτάρες μου, νοικοκυραίοι μου εσείς, ευαισθητούλες κυριούλες μου που πέσατε να μας φάτε για υπερασπιστήκαμε τον αστυνομικό και όχι τον αναρχοσυμμορίτη υπερασπιστή των τρομοκρατών, σας έχω και άλλα νέα .....

Νέα για την μάνα με τα παιδιά που τρόμαξαν και που βγήκε τυχαία να πάει βόλτα και την προπηλάκισαν οι αστυνομικοί. Γι αυτή την αθώα οικογενειάρχισα που έκλαιγε γιατί είδε να χτυπάνε το ... "παιδί" και που τόσο σας συγκίνησε όλους με την κλαούνα και την ευαισθησία της γιατί ήταν νόμιμο να πάει βόλτα τα βλαστάρια της και δεν έκανε τίποτα η κακομοίρα.

Σας έχω νέα ζώα....

Η μαντάμα είναι οργανωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και κάτοικος Βύρωνα.

Κατά τα άλλα τυχαία βρέθηκε εκεί γιατί ήθελε να βγάλει τα παιδάκια της βόλτα.

Βοϊδάρες σας δουλεύουν ψιλό γαζί τα αναρχοκομμούνια και καταπίνετε αμάσητη την προπαγάνδα τους. 

Γι αυτό άλλωστε και ποτέ η τηλεόραση δεν αναφέρει ονόματα για να μην μπορείς να ανακαλύψεις την αλήθεια, ευαισθητούλη μου.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.