Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Η Ισλαμικη εξεγερση εφθασε και στην Ελλαδα ! ! ! Κυβερνηση υπαρχει;

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ...

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ....

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;; 



Η κυβέρνηση παντελώς απούσα κυνηγάει μόνο όσους δεν φορούν μάσκες ή όσους θέλουν να παρελάσουν για την 28η και έχει αφήσει αλλοδαπούς και επικίνδυνους ισλαμιστές να πραγματοποιούν ανενόχλητοι καθημερινές συγκεντρώσεις και παρελάσεις στην πρωτεύουσα της Ελλάδας!

Περισσότεροι από 150 αλλοδαποί ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια και φώναξαν εξτρεμιστικά συνθήματα μίσους και έκαψαν εικόνες του Προέδρου της Γαλλίας. Την διαμαρτυρία συντόνισε νεαρός αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές.

Για σημερα Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020 στις 11:00 πμ, οργανώσεις αλλοδαπών σε κλειστές εφαρμογές καλούν σε μαζική ισλαμιστική διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή.

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι η Πολιτεία επιτρέπει τέτοιες διαδηλώσεις τη στιγμή που τα κρούσματα του κορονοϊού ξεπέρασαν το Σάββατο 31/10 τα 2000. Προφανώς για τον Μητσοτάκη ο κορονοϊός κολλάει μόνο μεταξύ των Ελλήνων. Το θέμα είναι άλλο. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλα αυτά τα ισλαμοπιθήκια που έχουν μαζευτεί στη χώρα από τον Τσίπρα και τον Κούλη. Αναλογιστείτε τι θα γίνει αν υπάρξει σύρραξη με την Τουρκία. Δεν θα έχουμε να προστατεύσουμε τα σύνορά μας αλλά και τα ίδια μας τα σπίτια από το αντάρτικο όλων αυτών που μας κουβάλησαν και δεν έχουν καμία υποχρέωση παρά μόνο να καταστρέφουν, να κλέβουν, να βιάζουν και να δολοφονούν.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.