Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ SMS!


Αποφασίστηκε καθολικό lockdown στην Θεσσαλονίκη από αύριο το πρωί. Κλειστά θα είναι όλα τα καταστήματα ακόμα και στο λιανεμπόριο και οι μετακινήσεις θα γίνονται μόνο με sms. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στην ημέρα.

Στη Θεσσαλονίκη έχει σημάνει συναγερμός τις τελευταίες ώρες, καθώς καταγράφηκαν συνολικά 1.288 κρούσματα σε 48 ώρες.

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου εντοπίστηκαν 449 νέα κρούσματα, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 839 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 530 κρούσματα, έναντι μόλις 84 κρουσμάτων στις 26 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη ενεργοποιηθεί από το υπουργείο Υγείας σχέδιο έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αυξηθεί η δυναμικότητα του ΕΣΥ για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

 Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.