Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Να και κατι καλο, πολυ καλο....Συμμαχια Γαλλιας Αυστριας εναντιον των Ισλαμιστων του Ερντογκαν ! ! !

Στην Βιέννη πάει ο Μακρόν: Συντονισμός με Κουρτς κατά ισλαμιστικής τρομοκρατίας



O Γάλλος Πρόεδρος επισκέφτηκε χθες την πρεσβεία της Αυστρίας στο Παρίσι και υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για την τζιχαντιστική επίθεση στη Βιέννη. 

Οι κοινές πρωτοβουλίες στην καταπολέμηση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας και του πολιτικού Ισλάμ θα βρεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχει με τον ομοσπονδιακό καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος αναμένεται το απόγευμα την ερχόμενης Δευτέρας στη Βιέννη για επίσκεψη εργασίας.

Όπως ανακοίνωσε απόψε η Αυστριακή Καγκελαρία, συγκεκριμένα πρόκειται να συζητηθούν ο χειρισμός των αποκαλούμενων “Foreign Terrorist Fighters”, η προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και η στάση της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία, ενώ θα τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της προχθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο κέντρο της Βιέννης.



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.