Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Είναι αδύνατον να μολυνθεί κάποιος που έχει εμβολιασθεί με το Sputnik-V λέει το ρωσικό υπουργείο Υγείας...


 

 

 Το να μολυνθεί κάποιος ή να μολύνει άλλους με κορονοϊό, είναι αδύνατον μετά τον εμβολιασμό του, δήλωσε σήμερα η κύρια εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας σε ζητήματα θεραπείας και γενικής ιατρικής πρακτικής του υπουργείου Υγείας Αξάνα Ντράπκινα, κατά την διάρκεια ομιλίας της στην on-line διάσκεψη με θέμα "Πανδημία 2020: προκλήσεις, αποφάσεις, συνέπειες".

"Πολύ συχνά ρωτούν για το αν έχει επιπτώσεις το εμβόλιο, για παράδειγμα, αν μπορεί να μολυνθεί κάποιος ή να μολύνει άλλους από την στιγμή που έχει κάνει το εμβόλιο …Φυσικά είναι αδύνατον κάτι τέτοιο" δήλωσε η Ντράπκινα.

Η ίδια ανέφερε ότι μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Sputnik-V, τα αντισώματα εμφανίζονται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, όπως και ότι στο 10% όσων έχουν συμμετάσχει στον εμβολιασμό παρουσιάζουν χαμηλό πυρετό.

Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.