Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ! ! ! Επιθεση εναντιον του πατερα του ο Θ.Πλευρης προκειμενου να εξυπηρετησει το κομμα του....

Εχει κανεις απορια τι σημαινει ο ορος κομματοσκυλος;


Ανάρτηση «καρφί» έκανε ο Θάνος Πλεύρης, μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Γ.Λαγού από τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Ο δικηγόρος του ευρωβουλευτή, ζήτησε την εξαίρεση των μελών του δικαστηρίου (τακτικών και αναπληρωματικών μελών του) πλην της εισαγγελέως της έδρας, καθώς όπως είπε «υπάρχουν υπόνοιες επηρεασμού του δικαστηρίου από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ ακόμη και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων».

Ο Θάνος Πλεύρης από την πλευρά του, στην ανάρτησή του τονίζει: «Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές, που εφάρμοσαν τον νόμο και απέδωσαν δικαιοσύνη, μετά την έκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει. 

Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δικη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν».











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.