Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ζούμε στιγμές απίστευτης παρακμής ! ! ! Η πατρίδα μας δέχεται ισλαμική επίθεση, και έχουν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες....



Συνέλληνες. Ζούμε στιγμές απίστευτης παρακμής και παραλογισμού. Η πατρίδα μας δέχεται ισλαμική επίθεση, με τις πολιτικές συμμορίες να έχουν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες.



Όμως όσο και αν τα πληρωμένα Μ.Μ.Ε. προβαίνουν σε καθημερινή πλύση εγκεφάλου πλέον δεν μπορούν να πείσουν παρά μόνο πρόθυμους σανοφάγους.

Θορυβημένη η κυβέρνηση των εθελόδουλων, ανακοινώνει διάφορα αστεία ημίμετρα, με σκοπό να κατευνάσει τα πνεύματα και από την άλλη καμαρώνει για το αποτέλεσμα μιας δίκης που όμως δεν εκθέτει μόνο την ελληνόφωνη αυτή κυβέρνηση αλλά και όλη τη χώρα. 

Και μιλάμε για την κυβέρνηση που προσκαλεί και υποδέχεται τους λαθροεισβολείς ενώ  παράλληλα έχει επιδοθεί σε σαφάρι κατά των Εθνικιστών με νομιμοφανείς διαδικασίες, για τις οποίες γελάνε σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.  Με νομικά τερτίπια και ασελγώντας στο σύνταγμα και τους νόμους προσπαθούν να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή και να τρομοκρατήσουν κάθε εθνικά σκεπτόμενο Έλληνα.

Στο σχέδιο αποπροσανατολισμού τις τελευταίες ημέρες είναι και η…αγωνία για το ποιος αθώος εθνικιστής θα μπει πιο βαθιά στη φυλακή, αδιαφορώντας για 67 οικογένειες που καταστρέφουν.

Όλο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και των «Δημοκρατών», είναι να προβλέψουν τις εξοντωτικές ποινές μιας νομικά διάτρητης δίκης.

Όμως, όπως όλα πρόχειρα τα κάνουν, λόγω της αλαζονίας τους, έτσι και σε αυτή τη δίκη δεν προέβλεψαν ένα αστάθμητο παράγοντα. Και αυτός ο αστάθμητος παράγων έχει ονοματεπώνυμο. Είναι ο Γιάννης Λαγός που με μια απίστευτη στρατηγική και επιστρατεύοντας τον άνθρωπο που έγινε εφιάλτης τους, τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, αλλά και με νομικούς από όλη την Ευρώπη,έκανε την μεγάλη ανατροπή.

Τώρα λοιπόν, λόγω της εγκεφαλικής τους χρονοκαθυστέρησης, άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα αλλάζουν και από κατήγοροι γίνονται ξαφνικά κατηγορούμενοι.

Αυτή η δίκη που τα πάντα έδειχναν πως θα είναι το κύκνειο άσμα του Εθνικισμού ο Γιάννης Λαγός την έκανε εφαλτήριο για τη μεγάλη ανατροπή.

Συνέλληνες αν ο πόλος ανατροπής δεν είμαστε εμείς, αν δεν γίνουμε αφεντικά στον τόπο μας, πως αλλιώς θα γλυτώσει το Έθνος?

Εμείς στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., υπεύθυνοι, ώριμοι και πάνω από όλα αποφασισμένοι θα βοηθήσουμε να καταρρεύσει αυτός ο ψεύτικος κόσμος που μας υποχρέωσαν να ζούμε και να γεννηθεί ένας άλλος. Θα είμαστε πρωτεργάτες για να ξεριζωθεί το καρκίνωμα που ονομάζεται πολιτικό σύστημα του δοσιλογισμού, για να δημιουργηθεί ένα νέο Δίκαιο με επίκεντρο τον Έλληνα.

Εμείς οι γκρεμιστές, εμείς και οι χτίστες.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.