Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Συριος Τζιχαντιστης για νεο καταυλισμο: Πρέπει να το κάψουμε για να φύγουμε ! ! ! (Και γιατι ειναι ακομη στην Ελλαδα; Ο πολεμος εληξε στην Πατριδα του...)

Μπορει καποιος υπευθυνος να μας πει γιατι αυτος ειναι ακομη στην Ελλαδα και μαλιστα ελευθερος;

Και πολεμο δεν εχει πια στην Πατριδα του, και ηδη εκανε ποινικο αδικημα που προβλεπει την απελαση του...

Ένας 42χρονος τζιχαντιστης λοιπον, από τη Συρία καλούσε μετανάστες και πρόσφυγες σε εξέργερση στο ΚΥΤ της Σάμου. Στόχος όπως έλεγε ήταν να φύγουν από το νησί.

«Πρέπει να εξεγερθούμε γιατί θα μείνουμε εδώ τρία χρόνια. Πρέπει να το κάψουμε για να φύγουμε». Με αυτές τις φράσεις ένας 42χρονος από τη Συρία καλούσε μετανάστες και πρόσφυγες που διαβιούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου να κάψουν το ΚΥΤ για να μετακινηθούν.

Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για προτροπή σε εξέγερση παρόμοια με αυτή που οδήγησε στο κάψιμο της Μόριας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της έρευνας αναζητείται ένας ακόμα μετανάστης από την Γκάμπια που απηύθυνε ανάλογες προτροπές προς ομοεθνείς του και λοιπούς μετανάστες και πρόσφυγες.



πηγη 





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.