Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Πειθαρχικες κυρωσεις σε Ελληνα Ευρωβουλευτη, γιατι μιλησε κατα των Ασιατοαφρικανων της Μοριας;

 

Δωσε πονο Γιαννη  ! ! ! 

Εισαι η Μονη Ελληνικη Φωνη εκει στις Βρυξελλες ! ! !

Τα λαθρολάγνα αντανακλαστικά των θεματοφυλάκων της πολιτικής ορθότητας, που ξεδιάντροπα ανοίγουν Κερκόπορτες στο Ισλάμ, διέγειρε για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Λαγός εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 



Με αφορμή ομιλία του για το ζήτημα της Μόριας, στα πλαίσια της Ολομέλειας, ο Γιάννης Λαγός μίλησε, όπως συνηθίζει, με την γλώσσα της αλήθειας καταγγέλλοντας την επίτροπο Γιόχανσον ότι αποκρύπτει το αυτονόητο, ότι δηλαδή η φωτιά στην Μόρια προκλήθηκε από εμπρησμό με δράστες λαθρομετανάστες, επικαλούμενος, μάλιστα, και το σχετικό πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Παράλληλα, δήλωσε ευθαρσώς ότι οι εμπρηστές λαθρομετανάστες της Μόριας, δηλώνουν ψευδώς 17χρονοι, βιάζουν, κλέβουν, λεηλατούν και σκοτώνουν , αποτυπώνοντας τη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν όσοι ζουν σε περιοχές με λαθρομετανάστες. 

Ο επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, σε έντονο ύφος, ζήτησε την άμεση απέλαση όλων ανεξαιρέτως των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ οι οποίες καθοδήγησαν και προέτρεψαν τους λαθρομετανάστες να καταστρέψουν τη Μόρια. Τέλος, έθεσε το ερώτημα που απασχολεί το μυαλό κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα: Γιατί, άραγε, οι λαθρομετανάστες δεν πηγαίνουν στα πλούσια μουσουλμανικά κράτη όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εισβάλλουν στην χριστιανική Ευρώπη; 

Η παρέμβαση του Γιάννη Λαγού προκάλεσε υστερία σε κάποια απολιθώματα της Αριστεράς, τα οποία εξανέστησαν, και μπροστά στην ωμή αλήθεια των δεινών που έχει επιφέρει στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη η λαθρομετανάστευση, το μόνο που ψέλλισαν ήταν η γνωστή και μη εξαιρετέα “καραμέλα” της ρητορικής μίσους. 

Δεν παρέλειψαν, μάλιστα, να αφήσουν και υπονοούμενα για πειθαρχικές ευθύνες, αυτό όμως που δεν γνωρίζουν, και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν, είναι ότι καμμία πειθαρχική ποινή δεν μπορεί να σταθεί ικανή να φιμώσει τον Γιάννη Λαγό που μάχεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία μέσα από το διευθυντήριο των Βρυξελλών.






πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.