Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Αλληλέγγυος 54χρονος φοιτητής απαντά σε ερώτηση για τους Ασιατοαφρικανους και αν καταλαβαινετε, γραψτε μου....


Ερωτηση...Γιατί σε αντικειμενικά κανάλια και sites βλέπουμε μόνο φωτογραφίες με ασυνόδευτες μωρομάνες και παιδιά ενώ τα ποσοστά ενηλίκων ανδρών που περνούν τα παρανόμως σύνορα είναι κατά πολύ μεγαλύτερα;



Λογική εξήγηση στο ερώτημα που βασανίζει αρκετούς συνανθρώπους μας επιχειρεί να δώσει ο 54χρονος φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών Βασίλης Πωπούλης:

«Κανένα μυστήριο, είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε! Καπιταλισμός λέγεται και στο ένα χέρι έχει τη μεγάλη κουτάλα και στο άλλο τη σβάστιγγα. 

Αυτά είναι διλήμματα για όσους εν γνώσει τους στηρίζουν νεοναζί και χριστιανοταλιμπάν. 

Δεν αποτελεί καμιά έκπληξη η ερώτηση αυτή καθώς σχετίζεται με την άνοδο της ακροδεξιάς στις χώρες που ο φασισμός έχει γειωθεί κοινωνικά μέσω του εθνικισμού, του ρατσισμού, του σεξισμού και της ξενοφοβίας. 

Ο φασισμός τρέφεται από την ανοχή των αντιπάλων του. 

Ούτε στις πλατείες, ούτε πουθενά, ελεύθερα βουνά, χωρίς αιολικά, τσακίστε τους ναζί με μαθηματικά, ανοίξτε τα σύνορα για την προσφυγιά.»




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.