Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Ιεροσόλυμα: Ανεμιζουν Ελληνικες Σημαιες και καινε την Τουρκικη μπροστα στην Τουρκικη Πρεσβεια για την Αγια Σοφια ! ! ! (Και οι Μητσοτακηδες χαριεντιζονται με τον Σαλεμενο Σουλτανο)

Ντροπη και Αισχος...
Σε σας παει Μητσοτακηδες...
Ρεντικολο γινατε ρε Οσφυοκαμπτες....

Ομάδα αγανακτισμένων, όπως χαρακτηρίστηκαν από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν μπροστά στην τουρκική πρεσβεία στα Ιεροσόλυμα και έκαψαν επιδεικτικά την τουρκική σημαία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu ajansı, μια ομάδα αποτελούμενη από χριστιανούς αλλά και Ισραηλίτες, διαδηλώνοντας μπροστά στην τουρκική πρεσβεία των Ιεροσολύμων για την απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, έκαψαν μια τουρκική σημαία γεγονός που σχολιάστηκε με οργή από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ορισμένοι διαδηλωτές είχαν μαζί τους και κυμάτιζαν την ελληνική σημαία.







Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.