Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Ετοιμαζονται οι Τουρκοι στην Λιβυη, αλλα ετοιμαζεται και Στραταρχης Χαφταρ....Ευχομαστε στους γειτονες Τουρκους καθε αποτυχια ! ! !

Ώρα σφοδρής σύγκρουσης στην Λιβύη…
Αντίστροφη μέτρηση για την  Σύρτη : οι ετοιμασίες για την επιχείρηση βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο

Στη Λιβύη η στηριζόμενη από την Τουρκία κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας, επιτάχυνε τις ετοιμασίες για την στρατιωτική επιχείρηση προς την στρατηγικής σημασίας πόλη Σύρτη και την αεροπορική βάση Τζούφρα, που είναι υπό την κατοχή του Χαφτάρ. Η απελευθέρωση της Σύρτης θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες. Αν μπορεσουν...

Ο στρατός της κυβέρνησης Εθνικής συμφωνίας ως ετοιμασίες για τη μάχη στην Σύρτη μετέφερε στην περιοχή στρατιώτες και θωρακισμένα οχήματα. 

Στην ανακοίνωση του κέντρου επιχειρήσεων για την σύρτη αναφέρεται πως οι ετοιμασίες για τον αγώνα ενάντια στις πολιτοφυλακές του Χαφταρ, έφτασαν στο τελευταίο τους στάδιο.

Δεν κρύβεται η χαρά της τουρκικής εφημερίδας για την επερχόμενη μάχη.
Εμείς να ευχηθούμε παντελή αποτυχία στις τουρκόφιλες δυνάμεις !








Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.